-
Cocion del pulpo
Cuando se va a escaldar el pulpo se lleva con la cabeza a la olla con el el agua hirviendo? con la cabeza que preparación se puede hacer?
Log in to reply.
⚡️ FLASH SALE⚡️ Sign Up NOW with 30% OFF Today Only!
Scoolinary › Forums › Ask a question › Cocion del pulpo
Cuando se va a escaldar el pulpo se lleva con la cabeza a la olla con el el agua hirviendo? con la cabeza que preparación se puede hacer?
Good question, @mcardona51hotmail-com
While we wait for @sussan_scoolinaryteam suggestion, I want to invite you to feel free to share photos of what you’re working on in our feed. We absolutely love seeing your creative process. We enoy it so much we’ve created an award; the #Scoolistar. 🏆 If your pic gets one, we’ll upload it on our Instagram stories and add it to our ‘Culinary Hall of Fame’.
You are invited to join our challenges as well: We launch one every two weeks, and you may win a Scoolinary apron
Take care!
Hola, @mcardona51hotmail-com
Sí, el pulpo se cocina en agua caliente junto con la cabeza.
La pregunta de si se come la cabeza del pulpo surge en muchas cocinas, y la respuesta es Sí. Hay quien prefiere desecharla porque es una parte menos vistosa que los tentáculos, y es un poco más gelatinosa, pero se puede emplear sin ningún problema para hacer infinidad de recetas; es igual de sabrosa que el resto del pulpo. Con ella puedes preparar croquetas, pastas y hasta para rellenos de empanadas.
Si quieres unirte a nuestro foto en español te dejo el enlace.https://comunidad.scoolinary.com/
Saludos.
Equipo Scoolinary.
comunidad.scoolinary.com
Comunidad para Amantes y Profesionales de la Cocina y Gastronomía
Log in to reply.
There was a problem reporting this post.
Please confirm you want to block this member.
You will no longer be able to:
Please note: This action will also remove this member from your connections and send a report to the site admin. Please allow a few minutes for this process to complete.